PMR446 Danmark
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Et godt råd.

Go down

Et godt råd. Empty Et godt råd.

Indlæg by Admin Søn maj 14, 2023 7:55 pm

Sidder man et eller andet sted i Danmark, og har man siddet med sin håndradio (walkie talkie) søndag efter søndag, og har ikke hørt nogen kalde op, så forsøg selv, at lave nogle opkald.
’PMR446-Danmark’ styres ikke af nogen, og har ingen ordstyrer, så derfor er det en god ide, at være en god ’Ambassadør’ for radiokommunikationen, og selv foretage nogle opkald, og dermed skabe sit eget mulige netværk.
Det er ikke til, at vide, dog så kan der være mange andre, som også sidder, og lytter, og som muligvis er lidt generte, og som muligvis venter på, at en eller anden ’bryder isen’, og kalder op.
Hvis det muligvis skulle føles lidt udstillende, at benytte sit personlige navn på radioen, så kan man f.eks. opfinde sit eget tilnavn, sit eget kaldesignal.
Skulle man høre nogen der siger noget i sin radio, med en støjende brusende lyd henover, så forsøg, at finde en anden position, så der er så lidt brusende støj som muligt. Er der ingen brusende støj henover vedkommende, så er chancen for en mulig forbindelse så optimal som mulig.

Admin
Admin

Antal indlæg : 42
Join date : 17/10/21

https://pmr446danmark.webnode.dk/

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum